Волиняни негативно відгукуються про роботу однієї з бірж нерухомості Луцька. Люди зазначають, що працівники агентства брешуть їм і недобре виконують свої зобов'язання перед клієнтами.

Читайте також: В Україні викрили масштабну шахрайську фінансову біржу

"Хочу поділитися з вами такою історією, щоб ви не потрапили туди. Ми заключили договір з О**ім – біржою нерухомості. Яка зовсім не поважає своїх клієнтів і відкрито брешуть в очі. Вони вам самі не зателефонють не дадуть варіанти квартир, ми самі телефонами їм і питаємо чи є якісь варіанти. А вони нам "Будуть варіанти ми вам зателефонуємо" і ми завжди до них дзвонимо а вони як папугай одне і те саме хоча ні разу ще не телефонували. А коли приходили до нох вони пють чай і щось обсуждають Вони перехоплюють оголошення квартир і виставляють їх за свої оголошення та виправляють неправдиві фото, які зовсім не стосувалися тої чи іншої квартири", – пише Ivan Zhyruk у Facebook-спільноті.

Користувачі у коментарях також поділились досвідом роботи з фірмою.

Oksana Muronchyk: "Люди шукайте квартири самі, без "допомоги" аферистів. Так, це дуже нелегко, квартир не вистачає на всіх, проте хто шукає- той знайде. І не доведеться скаржитись на різні агенства. Їм аби ваші гроші видурити".

Olha Sydoruk: "Не обдурять лиш ті агентства, які беруть 50% після поселення, від вартості квартири. Всі решта-лохотрон. І ви або не шкодуєте грошей, і до них звертаєтесь, або тратите свій час, і знаходьте самі. В другому випадку може пощастить, і знайдете більш менш за адекватну ціну".

Вадим Лобарчук: "Не розумію навіщо люди, які здають квартири, зв'язуються з такими аферистами-посередниками. Вони ж усім ускладнюють життя. Людина що хоче зняти житло через них не може вийти на власника, а хто здає не може толком здати, ппц якийсь..."

Мирослава Веремчук: "90% агенств нерухомості в Луцьку працюють, щоб розвести клієнта, а не задовільнити його потреби".

Наташка Ясковець: "І мені теж прийшлося з ними "попрацювати", аферисти одним словом, гроші взяли і все. Взагалі дають якісь ліві номери".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter