Президент України Петро Порошенко використав у своєму агітаційному ролику світових лідерів без їхнього відома. Відео було представлене на форумі, де Порошенко заявив про балотування на другий термін.

Читайте також: Вибивали двері, матюкали та погрожували: як агітатори Порошенка вибивають голоси у населення (фото)

У ролику показали фото з зустрічей Порошенка з президентом США Дональдом Трампом, президентом Європейської Ради Дональдом Туском, канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Еммануелем Макроном, президентом Литви Далею Грібаускайте та генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом.

Фото були зроблені за підсумками зустрічей Порошенка зі світовими лідерами в рамках виконання його президентських обов'язків. Однак Адміністрація президента продемонструвала кадри таким чином, щоб в українців склалося враження начебто світові лідери висловлюють підтримку діючому президенту на майбутніх виборах. При цьому, згоди на використання своїх обличь в агітаційному відео політики не давали, пише "Gazeta. ua".

Читайте також: Мільйони готівки, сотні підприємств та цінні картини: опублікували повну декларацію Порошенка

Це не єдиний конфуз, який трапився на з'їзді Петра Порошенка. Співачка Альона Альона, яка була помічена серед гостей форуму, заявила, що її заманили туди обманом. За словами реперки, її покликали на зустріч з педагогами з благодійними цілями, і вона зовсім не очікувала виявитися на політичному заході, тому пішла з нього завчасно.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter