Настя Каменських завжди привертала увагу не тільки своїм голосом, а й фігурою. Її форми часто ставали предметом обговорення в мережі, особливо після того, як співачка активно стала займатися спортом і помітно схудла.

Читайте також: Настя Каменських анонсувала вихід нового хіта

Її світлинами в мережі то захоплюються, то критикують їх. Цього разу Настя опублікувала досить відверте фото, чим обурила багатьох своїх передписників.

"Зараз мода оголятися у всіх зірок? Мені шкода, відписуюся", "Настя цей образ нікого вже не чіпає, він застарів, таких мільйони", "Зовсім сором втратила, час на окружну себе рекламувати, ще називається ведучою дитячого шоу", "Настюшо, ти , звичайно, дуже красива, але це правда перебір. Навіщо такі фото виставляти? Була гарна дівчина, а зараз вульгарна тітка", "Як дешево…на більше вона просто не здатна ... мерзотно це і куди їй зрозуміти"," По- моєму у Насті після схуднення не тільки в зовнішності, а й в голові відбулися зміни. Була мила і приваблива, а стала вульгарною і безсоромною, дуже шкода", – написали обурені користувачі Instagram.

Читайте також: Італійські канікули: Настя Каменських похизувалася спокусливою фігурою на пляжі

Проте, тих, хто підтримав Настю було не менше: "Нічого вульгарного або зайвого немає! Дуже сексуально) круто)", Настя, все супер! Не слухай нікого. Живи в своє задоволення. Тобі є чим похизуватися. Фігура шикарна. Ти це заробила своєю працею. Пишайся собою. І показуй себе!", "Настя не слухай слова заздрісників! Ти найкраща!!! Ти унікальна душею і тілом! Ніхто не має права засуджувати, кому не подобатися, нехай не дивляться".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter