У Харкові Київський райсуд продовжив допит свідків у справі про криваву ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова.

Читайте також: ДТП у Харкові: Зайцева кардинально змінила свідчення

Про це повідомляє кореспондент Depo.Харків із зали суду.

Сьогодні, 11 квітня, суд має допитати чотирьох свідків. Зокрема, екс-співробітницю патрульної поліції, яка була на місці ДТП, перехожих.

За словами свідка Таїсії Помазан, яка у момент зіткнення автомобілів йшла по провулку Мечникова, водійка Lexus подавала "тривалий звуковий сигнал".

"Був тривалий звуковий сигнал Lexus, я підняла очі, після цього сталося зіткнення, полетіли осколки і я відвернулася. Сам момент зіткнення я не бачила", - зазначила Помазан.

На уточнюючі питання жінка додала, що після зіткнення почула крик жінки, яка йшла попереду. Вона не змогла назвати приблизну швидкість автомобіля Lexus, але зазначила, що, на її думку, він рухався досить швидко.

На засіданні присутні обвинувачені Олена Зайцева та Геннадій Дронов, їхні адвокати, прокурори, адвокати потерпілих.

За попередньою інформацією, від Центрального ринку їхав автомобіль Volkswagen. У цей час по вулиці Сумській їхав автомобіль Lexus (за кермом була Олена Зайцева). На перехресті біля "Пузатої хати" автомобілі врізалися. Lexus відкинуло на натовп пішоходів, які переходили дорогу на зелене світло.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter