У Запоріжжі двоє дівчат з'ясовували стосунки через хлопця. Конфлікт закінчився бійкою, при чому більше від старшої суперниці дісталося молодшій.

Читайте також: Упав та почав стікати кров'ю: на Волині вночі сталася жорстока масова бійка (фото, відео)

Відео побиття виклали у групі its_zp, пише ТСН.

"Дві дівчини не поділили хлопця, що призвело до жорстокої бійки. 15-річна суперниця побила 13-річну, і у вигляді виграшу отримала увагу місцевого альфа-самця. Сподіваємося, на цей факт зверне увагу поліція", - підписали відео автори.

На відео видно, як одна з дівчат дала іншій ляпаса, повалила на землю і заходилася лупцювати. В бійку ніхто з очевидців, серед яких були і хлопці, не втрутився - лише традиційно знімали конфлікт на телефон.

Водночас чути, як присутні сміються і коментують те, що відбувається. 

"Ну, нарешті" - говорить хтось із очевидців про початок бійки.

Побиття школярки в Мережі побачили правоохоронці і оперативно встановили учасниць бійки.

"12 квітня співробітники відділення поліції №1 Запорізького районного управління поліції під час моніторингу соціальної мережі Інтернет, в одній з груп, виявили відео бійки між двома неповнолітніми дівчатами. Того ж дня відомості за фактом внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі встановлено учасників бійки. Триває перевірка", - прокоментувала речниця Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.

Обережно! Відео містить сцени насильства (відео 18+) 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook