В Одесі в магазині одягу секонд-хенд Euro Style на Люстдорфській дорозі, 162 менеджер зачинила 3 дітей. Вимагала, аби відшкодували збитки за поламаний кулер з водою. Один із хлопців бився в істериці та просився до мами. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів свідок Данило Удилов.

Читайте також: Охоронці ресторану побили військових, бо ті не хотіли слухати російську попсу

"Магазин вже закривався. В торговому залі побачив на лавці для примірки взуття трьох хлопців 9-11 років. Співробітниця магазину їх вичитує. Один з хлопців бився в істериці, голосно плакав, що він хоче до мами, просив, щоб його відпустили додому", - каже Удилов.

Чоловік зазначив, що, зважаючи на сліди побоїв на обличчях і старий одяг, діти з неблагополучних сімей.

"Все це відбувалося під камерами відеоспостереження. Пізніше приїхали працівники державної охорони. Вони і відпустили дітей додому. Ми ж звернулися до працівників поліції", - додає свідок.

Знущання над дітьми потрібно було записати на відео, каже Зоя Мельник із Патрульної поліції Одеської області.

"Чоловікові варто було відзняти все, що відбувалося, та одразу на місце викликати поліцію. Дітей мали б відвести додому, а не ображати в магазині. Щодо поломки кулера, то за справність та цілісність речей несуть відповідальність власники та працівники магазину", - сказала Зоя Мельник.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter