Український телеведучий Юрій Кот, який втік в Російську Федерацію, в черговий раз відзначився нахабним висловлюванням на адресу України.

Читайте також: Російський телеведучий напав на українця у прямому ефірі

Так, під час прямого ефіру на "Першому каналі" Кот, який був голосом "Антимайдану", заявив, що нібито Україна "йде шляхом фашизму". Свої думки він озвучив, коментуючи мовний скандал в музичній школі Києва і мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Житомирській області, передає "Політека".

"Я чекаю, коли почнуть розстрілювати за те, що людина говорить російською мовою. Україна йде шляхом фашизму", – сказав Кот.

"Насильницька українізація вб’є українську мову і культуру. За пост в Facebook людей викликають слідчі і починають розбиратися, чи не агент ви Кремля", – з упевненістю заявив скандальний ведучий.

Читайте також: Російський телеканал показав обстріл окупованого Луганська замість ракетного удару по Сирії

Нагадаємо, раніше Юрій Кот закликав владу Російської Федерації забезпечити терористів Донбасу ППО С-300, як це зробили з армією Башара Асада в Сирії.

"До речі, дуже хороший приклад. Я ось вчора щось подумав з приводу аналогій. Коли С-300 зараз з’являються в Сирії, дуже цікаво вийшло. Всі тоді говорили: "Давайте відразу ж зіб’ємо Ізраїльський літак і будемо воювати!". Це приклад старозавітного. А вчинили по-новозавітному – вдарили по лівій щоці, поставили С-300, А тепер спробуйте вдарити по правій. Тут те ж саме треба використовувати в Україні!", – висловився тоді Кот.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitte