Другий день чемпіонату України з легкої атлетики обіцяє бути надзвичайно гарячим. Сьогодні, 20 липня, відбудуться фінали на 100, 400, 800 метрів у чоловіків і жінок. Розіграють медалі жінки у стрибках у висоту і там буде надзвичайно гостра боротьба, така ж, як на 400 метрах у жінок, де майже усі учасниці мають норматив на участь у чемпіонаті Європи, але поїде до Берліна тільки троє, повідомляє Федерація легкої атлетики Волинської області.

Читайте також: У Луцьку минув перший день чемпіонату України з легкої атлетики: результати

О 17.35 розпочнеться фінал у метанні спису, до якого відібралися відразу шестеро волинян. О 18.35 і 18.45 відбудуться фінали на 800 метрів і варто стежити за волинянами – Анжелою Лихач та Євгеном Гуцолом. Анжела вперше пробилася у компанію найсильніших на дорослому чемпіонаті країни.

О 19.50 можна повболівати за волинянку Олександру Шафар, яка традиційно змагається у марафоні, але у Луцьку сподівається на підтримку вболівальників у забігу на 10 000 метрів.

Читайте також: Коли Луцьк святкуватиме День Міста

За всіма цими виступами спостерігатиме з трибун уславлений український стрибун у висоту Богдан Бондаренко. У Луцьку він дасть прес-конференцію та проведе автограф-сесію на стадіоні. Бронзовий призер Олімпійських ігор, чемпіон світу і Європи фотографуватиметься і роздаватиме автографи разом із чемпіонкою у стрибках у висоту. А це може бути й срібна призерка торішнього чемпіонату світу у Лондоні Юлія Левченко, яка також виступатиме у секторі.

Чемпіонат – це не тільки секунди, метри і рекорди. Сьогодні запрацюють на "Авангарді" й віртуальні окуляри від Lenovo, у яких кожен охочий зможе пробігти стометрівку у якості професійного спортсмена. А на доріжки Авангарду з 16.00 запрошуються діти. Тут майбутні легкоатлети зможуть зробити перші кроки назустріч "королеві спорту".

Увечері відбудеться традиційний розіграш численних подарунків від партнерів чемпіонату.

Найсмачніші фінали розпочнуться у другий день із 17.00 й триватимуть до 20.00. Запрошуємо усіх лучан та гостей міста відвідати змагання та розважальну програму на стадіоні "Авангард"!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter