У Волинській області продовжують виявляти коронавірус у школярів та працівників навчальних закладів. Про це інформує Волинський ОЛЦ МОЗ України.

Читайте також: Коронавірус атакує: на Волині продовжує зростати кількість інфікованих та смертей (статистика по районах)

З початку нового навчального року станом на 30 вересня випадки захворювань реєструвались у 114 закладах загальної середньої освіти Волинської області. Заалом захворіло 175 осіб з числа персоналу шкіл та 58 учнів.

На даний час продовжують хворіти 43 працівники шкіл та 19 школярів. За останню добу зареєстровано 11 випадків захворювання серед персоналу шкіл.

На даний час, на дистанційній роботі знаходиться 11 закладів.

У рамках епіднагляду інформація по кожному випадку захворювань учнів чи персоналу шкіл надається дирекції закладів та відділам освіти для вжиття  протиепідемічних заходів.

Найбільше випадків коронавірусу серед школярів зареєстровано у місті Луцьк, Володимир-Волинському та Луцькому районах.

Читайте також: У ФК "Волинь" футболісти масово захворіли на коронавірус

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстровано 136 нових випадків захворювання на COVID-19. Одужало – 73 особи, померло – 2 особи (м.Луцьк та м. Нововолинськ). Нові випадки виявлено: м. Луцьк – 38, Луцький район – 3, м. Нововолинськ – 15, Володимир – Волинський район  –14, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 16, Ковельський район – 18, Локачинський район – 1, Любомльський район – 4, Любешівський район – 1, Маневицький район – 5,  Ратнівський район – 6, Рожищенський район –2, Старовижівський район – 7, Турійський район – 4.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook