У Луцьку розірвуть договір про парковку з розважальним центром "Промінь"  у односторонньому порядку.

Читайте також:  У Луцьку куштували суші з оголеної дівчини

Таке рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 травня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук нагадав, що представники ТзОВ "Проміньпарксервіс" не виконують своїх зобов’язань, прописаних у договорі, укладеному між товариством і КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву" Луцької міської ради 12 липня 2016 року.

Мова – про те, що товариство так і не облаштувало на вказаній території спортивний майданчик, а дитячий розмістили поза межами ділянки басейну. Окрім того, відвідувачі школи плавання фактично не мають позачергового права на безкоштовне паркування авто. Водночас "Проміньпарксервіс" використовує об’єкт інфраструктури, розташований на ділянці, звільненій від земельного податку, з комерційною метою.

Читайте також:Бидлувату волинську "бізнесменшу" оштрафували на 112 тисяч гривень

Костянтин Петрочук зауважив, що у випадку розірвання договору можна буде облаштувати окремий заїзд на парковку зі сторони басейну.

Зазначають, що під час розгляду виконкомом цього питання в сесійній залі міськради та холі перед нею були присутні численні працівники у РЦ "Промінь", зокрема охоронці центру, які вочевидь, мали тиснути на членів виконкому. Це вже стає поганою традицією у Луцьку і свідомий депутат мав би діяти в правовому полі, аби потім не нарікати на тиск.

Директор ТзОВ «РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, своєю чергою, закликав вирішити питання "цивілізованим шляхом" та сісти за стіл переговорів. Свою готовність провести переговори висловив і директор КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву" Луцької міської ради Олександр Сологуб.

Член виконкому Михайло Щур наголосив, що ситуація показала те, що між школою плавання та розважальним центром відсутня належна співпраця.

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter