У містах та селах Україні, де фіксують наявність хворих на коронавірусну інфекцію, правоохоронці обмежують в"їзд і виїзд. Про це пише ТСН.

Читайте також: На Волині – офіційно 10 випадків COVID-19 та 176 підозр на захворювання, – РНБО

"Напередодні особливий транспортний режим запровадили в усій Чернівецькій області. Цей регіон залишається серед лідерів поширення недуги в Україні. Відтепер на територію Буковини впускатимуть лише ті авто, які забезпечують життєдіяльність області. Потрапити в регіон також зможуть люди, які там проживають та повертаються додому, а виїхати – ті, хто прямує до місця свого проживання", – повідомили у ТСН.

На Сумщині напередодні перекрили в’їзди в село Козацьке, де на коронавірус захворіло восьмеро людей, двоє з них - померли. На в"їзді до села блок-пости, туди впускають та випускають лише за списками та в разі нагальної потреби.

Крім того, відучора заблокований в"їзд та виїзд до райцентру Кам'янка на Черкащині – там днями виявили 28 випадків коронавірусу. З минулого тижня на замку і село Тинне на Рівненщині, де на коронавірус захворіли 10 людей, троє – померли.

Читайте також: За тиждень на ГРВІ захворіло понад 150 тисяч українців, двоє померло від грипу

Нагадаємо, що за даними ЦГЗ, станом на 22:00 1 квітня в Україні 794 лабораторно підтверджені ПЛР-дослідженням випадки COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 20 летальних випадків від COVID-19.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook