У результаті проведення повного митного огляду була встановлено невідповідність переміщуваного товару товаросупровідним документам. Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби.

Читайте також: На "Ягодині" затримали вантажівку набиту контрабандою (фото)

Днями в зону митного контролю м/п "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби по напрямку "в’їзд в Україну" заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. При митному огляді було встановлено, що кількісні та якісні характеристики товару, який переміщується в адресу компанії імпортера, не відповідають товаросупровідним документам компанії експортера.

Відповідно до листа компанії відправника встановлено, що особою відповідальною за експорт і відправку вантажів, прямуючих транзитом через Україну, є менеджер компанії.

Читайте також: До Польщі через Волинь намагалися провезти майже 500 тисяч контрабандних поліетиленових рукавичок

Таким чином, громадянин Федеративної Республіки Німеччина через водія компанії-перевізника вчинив дії спрямовані на переміщення через м/п "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби з приховуванням від митного контролю товару кількістю 1214 штук, загальною вартістю понад 4 мільйони 363 тисяч гривень, тобто з поданням органу доходів і зборів як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів та їх кількості.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook