Редакція одного з волинських видань "медіамагната" Володимира Пащенка в черговий раз вирішила зухвало облити брудом політичних опонентів на замовлення. На сайті "Волинь 24" вийшов неправдивий матеріал про неякісно вироблений та встановлений дитячий майданчик у селі Тарасове Луцького району (Заборольська ОТГ) фірмою "Металіст", співвласником якої є голова правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Олександр Товстенюк.

Читайте також: Колишня працівниця Пащенка розповіла про "скотське" ставлення на "12 каналі"

Автор, виконуючи замовлення, відкрито збрехав, звинувативши у "халтурі" фірму політичного опонента своїх роботодавців.

По-перше, ПАТ "Металіст" не виконувало роботи з виготовлення та встановлення цього дитячого майданчика. Відповідно і ніякі гроші, про які пише автор, за нього не отримувало.

По-друге, видумана ціна у 65 189 грн не має нічого спільного з реальною ціною цього об'єкта.

По-третє, самі конструкції та їхнє встановлення на майданчику не викликали жодних нарікань. Втім, місцеві мешканці-"активісти" проігнорували написи і прохання не користуватись атракціями допоки не застигне бетон, у який були вмонтовані металеві кріплення, і власноруч розхитали їх.

Читайте також: Тетяна Єремеєва відповіла на безглузді закиди журналістів Володимира Пащенка

Володимир Пащенко

Той факт, що матеріал "Волинь 24" є брехливою "джинсою", написаною з метою зіпсувати ділову репутацію і імідж політичних опонентів, підтвердив і голова Заборольської ОТГ Валерій Боярський.

"Це недостовірна і неправильна інформація, можна сказати наклепницька. Не знаю хто і звідки взяв ці дані. Хоча б краплинка журналістської совісті мала б бути!? Цим займалась інша фірма. Вартість їхніх послуг склала 23 тисячі гривень. Зараз ще довстановлюються деякі елементи. Робота була виконана якісно, все сертифіковано. Однак місцеві мешканці буквально за півгодини-годину прийшли туди і порозхитували всі конструкції, не давши застигнути бетону. Не знаю, з якою метою це робиться", – зазначив Валерій Боярський у коментарі "Під прицілом".

Читайте також: Луцька журналістка поплатилась за спробу присоромити Ігоря Поліщука через безглузду образу

Підконтрольні тенісисту Володимиру Пащенку видання не вперше нахабно обливають брудом опонентів, видають власні здогадки за перевірену інформацію та безсоромно поширюють наклеп, виконуючи політичні замовлення.

Відзначимо, що Володимир Пащенко не посоромився і вніс себе у рейтинг "100 людей, які змінили Волинь", яке представило підконтрольне видання "Волинь 24". Це можна пояснити тим, що до рейтингу потрапили люди, які не обов'язково змінили Волинь на краще.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter