На автостанції №1 у Луцьку житель Ківерець за два дні пограбував двох чоловіків, одному з яких наніс тілесні ушкодження, за злочин йому присудили 3 роки умовного покарання.

Читайте також: У Луцьку посеред вулиці пограбували жінку

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 6 червня, передає інформаційне агенство Волинські Новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 4 квітня 2018 року близько 18 години обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, знаходячись на території автостанції №1, що на вул. Конякіна, 39, наніс два удари кулаком по голові потерпілого, від яких він впав на землю, та викрав з кишень його куртки 1500 гривень. Отримані потерпілим тілесні ушкодження, згідно висновку експерта, відносяться до категорії легких.

Окрім того, через два дні після першого злочину обвинувачений знову ж на території автостанції №1 шляхом ривка відкрито викрав з рук чоловіка гаманець, в якому знаходились 5 тисяч 900 гривень.

Читайте також: Волинянин обікрав квартиру в Івано-Франківську

Допитаний у судовому засіданні волинянин повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Тож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 6 років позбавлення волі, одна на підстав ст.ст. 75, 76 КК України, звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 років він не вчинить нового злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter