3-річна дівчинка сіла на підлогу у супермаркеті, через це чоловік узяв її на руки, а потім перекинув через плече проте не втримав її і дитина з висоти впала на кахлі

Про це повідомляє патрульна поліція Кропивницького. 

Після того чоловік підняв непритомну дитину й вийшов з магазину. Очевидці одразу ж зателефонували в поліцію. Проте коли правоохоронці приїхали, чоловіка з дівчинкою вже там не було. Охоронець супермаркету показав їм відео інциденту з камери спостереження. 

Патрульні опитали мешканців сусідніх будинків, які й вказали, де живе дівчинка.

"Піднявшись на 4-й поверх однієї з багатоповерхівок на вулиці Пацаєва, в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили до помешкання та виявили двох його маленьких діточок, однією з яких була 3-річна дівчинка, яка лежала на дивані у непритомному стані. За диваном ховався 33-річний чоловік, товариш родини, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією", - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці уточнюють, що батько дитини про її падіння знав, проте не надав цій ситуації великого значення, мовляв, його друг впустив дівчинку випадково і скоро все минеться.

Поліцейські викликали швидку допомогу.

"Громадянина, який, ймовірно, вчинив насилля над дитиною, затримали та доправили до міського відділу поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та сповістили працівників ювенальної превенції. Пізніше з’ясувалося, що затриманий чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Наразі справою займаються слідчі", - зазначають у патрульній поліції Кропивницького.