Із чоловіком ведучої Регіни Тодоренко, співаком Владом Топаловим стався неприємний інцидент.

Читайте також: Влад Топалов поділився першим фото з маленьким синочком (фото)

Влад потрапив у серйозну ДТП, про що розповів на сторінці у Instagram. На щастя, з самим Топаловим все гаразд, однак його автівка потребує серйозного ремонту.

"Господь нас випробовує. Завжди. Ось вам моя історія сьогодні. Я вчора прийшов дуже пізно, оскільки засидівся зі своїм другом і його сім'єю! Все було чудово", – почав розповідь Влад.

За словами виконавця, о 5 ранку він вже прокинувся, аби поїхати до церкви на сповідь і причаститися.

"Поїхав. Все зробив. І, на сьомому небі від щастя їхав до міста! Збиратися і до аеропорту, до дружини і сина. І на 26-му кілометрі траси в мене в'їжджає чоловік. Я їхав на "Круз-контроль" 115км / год. Щоб не збирати штрафи. Так що швидкість тут ні до чого. Його підрізали, у нього не було вибору. Протер мені весь правий бік, пом'яв двері. Машину доведеться віддати в ремонт на пристойно", – поділився артист. 

Читайте також: Топалов подарував Тодоренко кліп, в якому зняв її і сина

Чоловіка, який у нього в'їхав, Топалов не засуджує, та, навіть пожалів його. Окрім того, зізнався Влад, той, хто у нього в'їхав, настільки перенервував, що співаку довелося замість нього заповнювати необхідні папери.

"Чоловік - пенсіонер. Розгубився. Перенервував. Та так, що я сам за нього заповнював папери, коли приїхали співробітники ДПС. Ось як на нього злитися? Він сам переживає. Ми розговорилися. Втратив сина 3 роки. Залишилася донька та онуки. Розповідав зі сльозами на очах. Як злитися? Звичайно, ні. Ми мило поспілкувалися. Все буває!" – поділився Топалов. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook