У Запоріжжі чоловік побив свою дружину та утримував у заручниках.

Читайте також: Чоловіка годину вмовляли не підривати дружину з дітьми у Маріуполі

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що побив дружину і вона зараз перебуває у нього в заручниках, а якщо до квартири хтось зайде з поліції, він переріже їй горло.

Правоохоронці, які прибули на місце події, через зачинені вхідні двері почули, як господар агресивно себе поводив та погрожував співробітникам поліції. Двері у приміщення відчинив неповнолітній хлопець. Потрапивши до кімнати, поліцейські побачили чоловіка, який ховався за спиною дружини, тримаючи біля її горла ніж та прикриваючи рукою її рот.

Патрульні дістали та наказали відпустити жінку. Нападник відпустив заручницю, після чого одразу приставив ножа до свого горла, погрожуючи покінчити життя самогубством.

Читайте також: У Харкові знешкодили злочинця, що взяв людей у заручники

Розгублений чоловік після бесіди з патрульними кинув ножа на підлогу та прослідкував на вулицю. Чоловіка патрульні відвезли до спеціалізованої лікарні.

Дружина яка перебувала в шоковому стані повідомила, що чоловік постійно її калічить та погрожує. З численними тілесними пошкодженнями жінку госпіталізували до лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook