У Броварах Київської області, група осіб поранила і пограбувала водія позашляховика.

Читайте також: Чоловік в масці Людини-павука пограбував кредитну установу в Києві

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

“Біля одного з банківських відділень, водій автомобіля „Mercedes“ скоїв зіткнення з припаркованим авто „Toyota“. Аби з’ясувати, що трапилось, водій „Toyota“ вийшов з автівки. У цей момент з іншого авто до нього підбігла невідома особа у масці, здійснила прицільний постріл з невстановленої зброї та викрала з салону сумку з грошима. У результаті чого 46-річний чоловік отримав травматичне поранення ноги”, – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що зловмисник був не один, в автівці “Toyota” його чекали поплічники. Аби припинити правопорушення, працівник поліції, який випадково опинився неподалік місця пограбування, миттєво відреагував і намагався зупинити нападника. Однак поліцейський отримав тілесні ушкодження, і злодіям вдалося втекти.

Читайте також: Жінка в Чернігові схопила і силоміць утримувала злочинця до приїзду поліції

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять низку необхідних оперативно-розшукових заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter