Американські вчені провели дослідження, спрямовані на вивчення впливу сну в обнімку з іншою людиною, і довели, що це надзвичайно сприятливо позначається на стані організму.

Читайте також: В Україні заборонили ліки від високого тиску

Результати експерименту були опубліковані в щоденній американській газеті "The Wall Street Journal". Медики довели, що в період сну з коханою людиною в організмі добровольців відчутно падав рівень гормону стресу, про це повідомляє інтернет-видання "Наша мама".

Крім того, через підвищення гормону любові люди відчувають себе набагато краще і приємно пробуджуються після сну. Фактично, сон в обнімку з коханим здатний виступати ефективним засобом в боротьбі зі стресовим станом.

Згідно з результатами проведені серед жінок з опитуванням, вони рідше страждають безсонням, якщо сплять разом з другою половинкою. Зокрема, вони відзначили, що не так часто прокидаються по ночах, якщо поруч є їх кохана людина.

Читайте також: Вчені дізналися, скільки потрібно спати, щоб бути здоровим

Вчені продовжили свої дослідження, зумівши знайти очевидні докази того, що краще за всіх сплять ті пари, які не обтяжують своє тіло одягом.

Фахівці в інтимних відносинах переконані, що таким чином пари мають можливості зблизитися і зміцнити відносини. Експерти організували опитування серед тисячі жителів Великобританії, які перебувають в постійних стосунках. З'ясувалося, що більше 57% з тих, хто спить голяка, в результаті виявлялися задоволені своїм союзом. Серед тих, хто спить в нижній білизні і піжамах, цей показник дорівнює 48%.

 Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter