Швидкість запровадження реформ та новацій в Україні іноді просто вражає. Та чи є вони дійсно корисними та зручними? До прикладу монетизація субсидій. Розрахована вона переважно на пенсіонерів. Але, щоб отримати на картку таку субсидію – потрібно вистояти в чималенькій черзі. 

Читайте також: У Луцьку субсидіанти "штурмують" відділення Ощадбанку (відео)

В "Ощадбанку", що у центрі Луцька – багатолюдно. Деякі люди кажуть – приходять вже не вперше – бо ж раніше черги, які займали лучани, щоб отримати картку на отримання субсидії, були ще більшими.

Громадяни поважного віку, з маленькими дітьми на руках – всі вони стоять, сидять і чекають у багато чергах – аби отримати картки на субсидії. Люду у чергах чимало, а каса працює лише одна. Є серед тих, хто очікує, і такі люди, які заходять вже не в перший банк, аби отримати картку. До того ж в якому відділенні менші черги видивляються і ті клієнти, які хочуть скористатись отриманими картками на субсидію і оплатити комунальні послуги.

Читайте також: Обіцянка-цяцянка: волиняни обурені новою монетизацією субсидій

Незручна монетизація субсидій і людям поважного віку, які отримують пенсію в іншому банку – кажуть, доводиться простоювати черги в обох фінансових установах.

Біля трьох годин, а то і довше – стільки висидіти за карткою, або щоб заплатити за "комуналку" – пенсіонерам надзвичайно важко.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook