Україна є одним з лідерів серед європейських країн за темпами зростання споживання натуральної кави. Про це свідчать й дані офіційної статистики щодо імпорту зернової кави в країну, й зростання різноманітних кав’ярень у населених пунктах України, яке можна помітити неозброєним оком. Чим зумовлене таке зростання? Сказати, що вітчизняні баристи найкращі у світі, не можна. У більшості кав’ярень запашну каву готують у спеціальній кавомашині, з якою може впоратися кожен. Мабуть, саме в їх використанні і криється секрет великої любові українців до цього ароматного напою.

Доступні апарати за демократичними цінами

Дійсно, відмінну натуральну каву можна приготувати за допомогою кавової машини. А це означає, що сьогодні абсолютно кожен шанувальник цього напою може в домашніх умовах варити каву, не гірше ніж у найкращих закладах країни. Бо кавоварки на сьогодні доступні у достатньо широкому асортименті. А в Інтернет-магазині DomComfort, окрім іншого, можна ще оформити розстрочку, не виходячи із дому, та отримати бажаний пристрій із безкоштовною доставкою. Умови безпрецедентні на наш час. Адже для цього треба відповідати мінімальним вимогам:

  • бути повнолітнім;

  • мати документи громадянина України (паспорт та ІПН);

  • мати бажання придбати товар.

Слід зауважити, що мова не йде про якісь додаткові документи чи довідки, на кшталт довідки про доходи тощо. Компанія йде на зустріч клієнтам по багатьох напрямках. Якщо, наприклад, клієнт більше не має змоги платити, він може просто повернути товар без будь-яких претензій. Також клієнтам доступні додаткові можливості: розширена гарантія, сервіс, що забезпечує захист навіть від не гарантійних випадків.

Що потрібно робити, щоб скористатись розстрочкою

Якщо Ви вирішили придбати кавоварку або будь-який інший товар в Інтернет-магазині DomComfort у розстрочку, для цього потрібно виконати чотири прості кроки. Перше – обрати товар. В цьому може допомогти будь-який з менеджерів компанії, який готовий відповісти на всі питання та дати пораду у разі потреби. Друге – обрати зручну щомісячну суму виплати. Причому є можливість оформити розстрочку без першого внеску. Третє – заповнити заявку на сайті. І четверте – обрати зручну дату доставки. На велику кількість товарів діють знижки, та вони можуть бути доставлені безкоштовно.

Якісний сервіс, ексклюзивні умови та доступні ціни ідеальне поєднання, яке сьогодні не часто зустрінеш.