Екс-голова Волинської ОДА Володимир Гунчик з листопада 2018 року працює на посаді директора дивізіону авіабудування та ремонту Державного концерну "Укроборонпром".

Читайте також: Гунчик на новій посаді відповідатиме за обороноздатність України?

За неофіційною інформацією протекцію щодо працевлаштування пану Гунчику склав нещодавно відсторонений від посади заступник керівника РНБО Олег Гладковський, пише БУГ.

Треба зазначити, що неформальним куратором Волинської ОДА за часів керування нею Гунчиком був саме Олег Гладковський. Пана Гунчика та пана Гладковського поєднує не один рік роботи у концерні "Богдан", власником якого є Петро Порошенко.

Журналісти направиви ряд інформаційних запитів у правоохоронні органи, щоб з’ясувати чи причетний до корупційних дій колишній голова Волинської ОДА і якщо так, то в якості кого проходить у кримінальному провадженні.

Читайте також: Савченко анонсував свій відхід з посади губернатора Волині?

Нагадаємо, колишній голова Волинської ОДА Володимир Гунчик отримав нову посаду. Екс-губернатор буде працювати в "Укроборонпромі". Він очолить один з підрозділів державного концерну.

Скандал навколо "Укроборонпрому" привернув увагу до сім'ї заможних політиків – Гладковських. Спочатку від журналістів дісталося старшому Гладковському – Олегу. А недавно, відкрилися нові факти, які доводять причетність до розкрадання бюджету ще й Ігоря Гладковського – сина Олега Гладковського.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook