На території Шацької громади розташований "Волинський обласний санаторій "Лісова пісня", головною проблемою якого є добудова спортивно-оздоровчого комплексу з басейном, зведення якого почалося ще 30 років тому. Минулого року цей об'єкт увійшов до переліку ДФРР, але кошти виділені не були, а до цьогорічного переліку ДФРР недобудований басейн не включили.

Читайте також: Яка доля волинського санаторію "Згорани"

Про це стало відомо під час пресконференції голови Волинської обласної ради Григорія Недопада сьогодні, 5 березня.

"Так сталося, що до цьогорічного переліку ДФРР недобудований басейн не ввійшов. Як на мене, то не дуже багато зусиль потрібно ще докласти, аби цей комплекс запрацював, адже готовність у нього дужне велика", – повідомив Григорій Недопад.

Наявність басейну дуже важлива для оздоровниці, адже тоді можна буде привабити більшу кількість клієнтів, які купують комерційні путівки упродовж всього календарного року, а не лише у літні місяці, тому, як додав голова Волиньради, вони шукатимуть інші шляхи для реалізації цього проекту.

Читайте також: На Волинь приїде голова Верховної Ради Дмитро Разумков

"Ми будемо пропонувати різні варіанти для реалізації його добудови і щоб санаторій працював круглорічно. Він і так постійно працює, але наявність у ньому спортзалу та басейну дасть змогу залучити в оздоровницю більшу кількість клієнтів", – підсумував голова Волиньради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook