Вже у березні вартість проїзду у луцьких маршрутках може зрости до 5 гривень. З такою ініціативою до чиновників міськради звернулися три місцевих перевізники. У луцьку пасажирів на міських та приміських шляхах обслуговують вісім перевізників. Наразі розрахунки щодо підняття тарифів на перевезення подали три з них, інші вивчають співвідношення пасажиропотоків, зарплати водіям, вартості запчастин і пального. Про це повідомляє ТРК Аверс.

Читайте також:На Волині водій маршрутки виганяв матір загиблого героя АТО за 4 гривні

Як повідомляють в міській раді, саме останній аргумент став причиною того, що перевізники вимагають підняти вартість проїзду. Якщо шість підприємств, які займаються міськими пасажирськими перевезеннями не подадуть розрахунків до кінця цього тижня, то питання підняття тарифів для них взагалі не розглядатимуть.

Зазначимо, що з 1 січня цього року зросла ціна проїзду в міському транспорті в дев’яти областях країни. Наразі вартість проїзду найнижча у тролейбусах і маршрутках Луцька, а також у Чернівцях, Івано-Франківську та Рівному, але перспектива здорожчання проїзду в маршрутках лучан не тішить. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook