Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Чим корисні розвантажувальні дні

п'ятниця, 06.07.18  07:51
Чим корисні розвантажувальні дні

Як зазначають експерти зі здорового харчування користь розвантажувальних днів полягає в тому, що ми даємо відпочити всій травній системі, яка і так кожен день змушена перетравлювати безліч їжі, частина якої може не нести нам жодної користі. В ці дні можна позбутися 1-2 кг.

Читайте також: Чому не варто пити багато води

Розвантажувальні дні – це відпочинок для нашого організму. В цей день калорійність їжі невисока, порції маленькі, а їжа одноманітна. Розвантажувальні дні заборонені людям, які мають проблеми зі шлунком або цукровий діабет.

Читайте також: Скільки чашок кави в день допоможуть продовжити життя

Головні правила розвантажувальних днів:

1. Зробіть собі один розвантажувальний день на тиждень. Якщо у вас велика вага, можете влаштувати 2 дні, але вони не повинні йти під ряд. 

2. Ніколи не влаштовуйте такі дні напередодні свят, адже є дуже великий ризик, що на святі ви з’їсте надто багато. А от після свят – якраз чудово. 

3. Обирайте дні, коли у вас найменше фізичне навантаження. Це важливо, оскільки під час розвантажувальних днів ви не матимете достатньо енергії для активних фізичних навантажень. 

4. На наступний день після розвантаження не налягайте на їжу. Якщо ви все ж таки відчуваєте несамовитий голод, це означає, що ви обрали неправильний варіант розвантаження. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    пенсіонерка

    06.07.2018 08:10:20

    Чому дні, у мене цілий рік розвантажувальний і у мене достатньо енергії для активних фізичних навантажень.

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :