Слідом за сонячним (2 липня) відбудеться місячне затемнення. Астрологи називають це явище доленосним, пише УНІАН.

Читайте також: Місячне затемнення 16–17 липня: коли і де дивитися

"Коридор затемнень" цього місяця закриє місячне затемнення, яке відбудеться в ніч з 16 на 17 липня о 0:31 за Києвом. Максимальна фаза настане через кілька хвилин – о 0:40. Це астрономічне явище можна буде спостерігати й на території України. Але затемнення буде не повним, а частковим. Пройде затемнення у знаку Козерога, а отже, ці два дні будуть досить негативними для всіх, хто проявляє жадібність, егоїзм і прагне отримати швидку славу. Астролог Влад Росс каже, що повний місяць у ніч на 17 липня має назву "попелястий".

Астрологи попереджають, що у день затемнення потрібно бути дуже обережними з думками й налаштовувати себе тільки на позитив, адже в такий день ми самі програмуємо собі майбутнє. 17 липня якомога краще підходить для позбавлення від тієї чи іншої події, що вас гнітить і не дає рухатися вперед. Це стосується стосунків, зміни місця проживання, роботи й навіть непотрібних речей. У день місячного затемнення багато хто відчує прилив сил та енергії, у них прокинеться дух бунтарства. Але не поспішайте, стримайте запал і без зайвої емоційності рухайтеся до мети.

У цей день астрологи не радять брати в борг і позичати, тому що ці фінансові питання буде дуже складно закрити. Для залучення грошей, кажуть вони, треба запалити свічку і проговорити вголос на неї свої фінансові плани. Крім того, всім без винятку знаків Зодіаку 17 липня доведеться шукати баланс між особистим життям та кар’єрою. Також 16-17 липня можливі сварки й конфлікти, яких краще уникати. У ці дні активізуються люди-маніпулятори, тому будьте обережні. Людям творчих професій у цей день можна сміливо братися за нові проекти, у них вийде щось незвичайне і таке, що приносить непогані гроші.

Читайте також: Сонячне затемнення 2019-го: що треба знати і чого остерігатися

За словами астрологів, місячне затемнення 17 липня 2019 року стане "фатальним" для деяких знаків Зодіаку, тобто цей день багато в чому буде визначати їхню долю. Обережність у день місячного затемнення варто проявити чотирьом знакам Зодіаку – Ракам, Левам, Дівам і Скорпіонам. Їм у цей день може загрожувати небезпека. Ракам астрологи радять звернути увагу на своє здоров’я, інакше сил не буде навіть на відпочинок. Леви повинні в цей день приділити увагу своїм рідним, щоб залагодити старі сварки. Дівам у цей день доведеться попросити про допомогу, оскільки самі з проблемами вони не впораються.

Скорпіони в цей день будуть почуватися некомфортно через накопичену злість та негатив. А ось пощастить у день місячного затемнення Тільцям, Водоліям і Рибам – вони зможуть навіть реалізувати ті мрії, які вважалися довгостроковими.

Тільці – справжні щасливчики у день місячного затемнення, вони отримають те, про що так давно мріяли й над чим наполегливо працювали. Можливі приємні зміни й в особистому житті. Риби. Ви зараз активні як ніколи. Астрологи рекомендують не зупинятися, адже в цей день ви приймете дуже важливе і зважене рішення. Водолії до цього дня так наполегливо і багато працювали, настав час пожинати плоди. Присвятіть цей день відпочинку та своїм близьким.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook