Чиновники та співробітники з Маневицької РДА у робочий час їздили на виступ Петра Порошенка до Львова 28 березня. Транспортом їм слугував автобус SETRA (АС 6301 ВМ), який був придбаний для відділу культури району у 2018 році.

Читайте також: Автобус з волинськими чиновниками, яких возили на проплачений мітинг Порошенка до Львова, потрапив у ДТП

Цікаво, чому люди, які утримуються за кошт платників податків, в робочий час не займаються вирішенням нагальних питань Маневицького району, а дозволяють собі покинути роботу заради поїздки на мітинг президента у Львів.

Видання Волинь.ua розмістило фото з бюджетниками з Маневицької РДА, яких пакували у автобус для поїздки у Львів на спіч Петра Порошенка. Серед них, зокрема, секретарка голови та керівник апарату Маневицької РДА.

Секретарка голови та керівник апарату Маневицької РДА

За інформацією ІА Волинські новини керівник відділу культури Ігор Дерлюк, у якого взяли автобус, відмовився від коментарів на цю тему. Хоча на його світлинах чітко видні політичні симпатії.

Натомість керівник апарату РДА Олександр Коробчук заявив, що всі, хто їздив до Львова, написали заяву на відпустку. Невже практично всіх працівників могли одночасно відпустити у відпустку? Виходить, що всі справи в РДА може вирішувати буквально кілька людей поки більшої частини немає. Так навіщо їх взагалі повертати на роботу, якщо і так все добре працює? Можливо, слід задуматись про штучно роздутий штаб РДА?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook