На суді у справі смертельної ДТП в Харкові експерт на іграшковій машинці показував, як стояло авто фігуранта справи Геннадія Дронова, аби довести, що він перетнув межу перехрестя.

Читайте також: Лікаря нарколога, яка оглядала Зайцеву, так і не знайшли

Про це повідомляє УНІАН.

"Все, каже, залежить від того, під яким кутом дивитися. Якщо спереду - лінія перед автомобілем. Якщо зверху – під автомобілем. За висновками експертів, нагадаю, момент небезпеки під час ДТП наступив, коли Дронов заїхав за межі перехрестя", – пише на своїй сторінці у Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

За її словами, на першому фото видно, що вийшло зі спроби експерта виставити машинку так, щоб лінія була одночасно під авто й перед ним.

Читайте також: "Перемога, друзі!" − повідомили результати додаткової експертизи у справі Зайцевої-Дронова

"Прокурора, адвокатів Зайцевої і суддю експертизи влаштували. Суддя відвід експертам відхилив, а отже, керуватиметься цими дослідженнями для вироку. Потерпілі ж підтримували відвід експертам, їм експертизи також незрозумілі", – зазначила журналістка. Крім того, продовжила Доцяк, швидкість Lexus не встановлена.

"Червоний автомобіль, з яким могли бути перегони в Зайцевої, не знайдено; нарколога Федірко не знайдено; біоматеріалу для дослідження на наркотики не вистачило; знайдені опіати - не обтяження; перерахування коштів від Зайцевих на картки, які більшість повернули – пом’якшення", – перерахувала журналістка, з чим у справі аварії в Харкові йдуть на дебати. "Думаю, обом дадуть однаковий термін", – вважає Доцяк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter