24 лютого під час фіналу нацвідбору на "Євробачення-2018" навколо української співачки TAYANNA розгорівся справжній скандал.
Після виступу артистки з її авторською композицією "Леля", яку, зауважимо, вона вирішила на власний страх і ризик залишити на українському, член журі Андрій Данилко заявив, що Решетник співала під фонограму.


"Мені 58 людей подзвонили після півфіналу і сказали, що TAYANNA співала під фонограму. Чому пішли такі чутки", - спитав Данилко.
У свою чергу вона запевнила, що її чистий спів є нічим іншим, як результатом багатогодинних репетицій та 15-річного досвіду.
"Мені приємно, що ходять такі чутки, але ми усі в рівних умовах і всі співаємо під музику", - сказала виконавиця.
Однак Данилко не заспокоївся і попросив режисерів нацвідбору включити мінусовку, під яку TAYANNA заспівала.
Так, суддя переконався, що в музиці немає фонограми. А співачка не розгубилася і під цей мінус заспівала зі своїм бек-вокалом так само, як і під час номеру.
У той же час, один з глядачів у залі почав викрикувати Данилко "ганьба" за те, що він випробував TAYANNA.
На реакцію фаната артистки, Данилко теж не стримався і досить різко відповів: "Іди в п*зду".
Все закінчилося тим, що охорона вивела чоловіка, а Данилко покликав до себе співачку поцілував її і сказав: "Друзі цей момент закрив рота всім. Вона співала наживо. Все".
До речі, під час фіналу нацвідбору TAYANNA вийшла на сцену в чарівному брючному костюмі.

"Я прислухалася до членів журі і коментарям шанувальників. Минулого разу на сцені була TAYANNA, а сьогодні Леля", - пояснила зміни у номері виконавиця.
Раніше повідомлялось, що зараз проходить фінал Національного відбору на Євробачення-2018.О 19:00 телеканал СТБ і UА:Перший показують виступи переможців півфіналів Національного відбору України на Євробачення-2018.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter