Під час засідання Верховної Ради народний депутат від Луцька Ігор Палиця заявив, що він та депутатська група "За майбутнє" не будуть голосувати за законопроект про ринок землі в нинішньому вигляді.

Читайте також: "Він буде відповідати інтересам українців", – Ігор Палиця про ринок землі

Як зазначив нардеп, парламент переходить до розгляду важливого і важкого питання: для когось, щоб допродати Україну, а для когось, щоб захистити її, пише ІА Волинські Новини.

"В кожної фракції, депутата, групи вже є сформована своя думка з приводу цього питання і голосування. І з приводу того, чи може хоч хтось в Україні без референдуму обговорювати це питання", – заявив нардеп.

Він зауважив, що ні він, ні депутатська група "За майбутнє" не будуть голосувати за цей законопроект. І навіть якщо руками інших депутатів його приймуть, то група докладе всіх зусиль голосуючи за поправки, щоб покращити його.


Читайте також: "Припиніть у когось щось клянчити", – Ігор Палиця до урядовців

Також Ігор Палиця висловив підтримку спікеру парламенту Дмитру Разумкову, який у своєму виступі закликав парламентарів не зривати роботу та не робити провокацій.

"На нас сьогодні буде дивитися вся країна. Ми можемо мати кожен свою думку, але ми не маємо права влаштовувати тут штовханину. Давайте працювати над цим законом в рамках регламенту, як сказав спікер.

Давайте припинимо штовханину, бо вона може завершитись не так, як планує собі одна чи інша сторона. Давайте будемо прикладом для народу України в толерантності і повазі одне до одного. Ми будуємо Україну майбутнього для наших дітей!" – резюмував Ігор Палиця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook