Позитив, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, проговорився про своє розлучення з дружиною – дизайнером Ганною Завгородньою-Андрійчук. Варто зазначити, що чутки про розставання пари стали з'являтися все частіше.

Читайте також: "Як грім серед ясного неба": відома українська співачка розлучилася з російським бізнесменом

Про те, що він більше не живе з Анною Позитив сказав у новому випуску 2POPODCAST, де запрошеним гостем був Марк "Прозорий Гонщик".

Марк запитав Позитива по відеозв'язку, чи сам він зараз удома. На що позитив намагався жартувати, що він не сам, а з Потапом і Марком, але потім признався, що він один.

"Де друга половинка?" – запитав Марк.

"Давно вже – все", – відповів Позитив.

Читайте також: "Залиш мене в спокої": Остапчук емоційно звернувся до ексдружини (фото)

Учасник гуртів "Время и Стекло" та MOZGI відмовився коментувати чутки про розлучення з дружиною і зазначив, що нинішній рік "зі всіма подіями" став для нього найскладнішим у житті.

Позитив зазначив, що неймовірно вдячний дружині за постійну підтримку і віру в нього, а також готовий поставити їй пам'ятник за життя. Він розповів, що в шлюбі відбувалися і сварки, а також зізнався, що він і сам дуже ревнивий чоловік.

При цьому це у нього з дружиною загальне. Його дружина раніше підозрювала романи з Настею Каменських, а також з Надею Дорофєєвою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook