Уже на протязі багатьох років взуття від знаменитого бренду Puma користується шаленою популярністю серед людей різного віку та статусу. А розпочалося все ще у далекому 1924 році, коли брати Дасслер організували сімейну справу. Тоді вони шили домашні капці та взуття для тренувань спортсменів з обмеженими функціональними можливостями. Для виготовлення даних моделей використовували підошви зі старих автомобільних покришок та списане військове обмундирування. Однак, через певний час брати посварилися і Рудольф Дасслер створив свою фабрику під назвою "Puma", яка роками удосконалювала технології виробництва взуття. Завдяки цьому сьогодні ми маємо можливість купувати максимально якісні, стильні та зручні жіночі кросівки, кеди та бутси.

За що всі люблять взуття Puma?

  • Оригінальний дизайн. Над створенням кожної пари взуття працює ціла команда професіоналів. Завдяки цьому бренд Puma постійно тішить своїх прихильників новими колекціями взуття, кожна з яких має свою оригінальну задумку. Приміром, кросівки RS-X PUZZLE вдало поєднали в собі різні матеріали, створивши оригінальний дизайн з квітів і текстур. У свою чергу, модель RS-X Colour Theory була доповнена фірмовим ярликом на язичку та колоритними геометричними елементами. Крім цього, виробником був створений оригінальний тканинний прапорець з фірмовим логотипом і вшитою металевою ниткою, яка складається з мікроскопічних часток і містить в собі унікальну, закодовану в кольори, інформацію.

  • Висока якість. Взуття від знаменитого бренду шиється зі спеціальних зносостійких і водонепроникних матеріалів з додатковим захистом від впливів навколишнього середовища. У свою чергу, для створення підошви використовують матеріал, який захищає ногу від ударних навантажень завдяки хорошим амортизаційним властивостям.  Крім цього, деякі моделі взуття мають вентиляційні панелі, устілки з ефектом пам’яті стопи, світловідбиваючі елементи, спортивні колодки, п’яткові стабілізатори, еластичні чохли для шнурків, захисні елементи з ударопоглинаючих матеріалів, і не тільки.

Як зекономити на покупці фірмового взуття Puma?

Для цього не варто купувати дешеві підробки з етикеткою Puma. Таке взуття далеке від оригіналу по якості та зовнішньому вигляду. До того ж, тепер можна вигідно придбати оригінальну пару бажаних кросівок чи кедів. Як? Для цього достатньо скористатися акціями та розпродажами, інформацію про які можна знайти на сайті магазину ua.puma.com.