У селі Дерно Ківерцівського району потрібен світлофор. 

В цьому переконаний депутат обласної ради Ігор Лех.   До  нього  звернулися мешканці с. Дерно Ківерцівського району   з проханням допомогти зі встановленням в їхньому населеному пункті світлофорного об'єкта.
"Як усім, напевно, відомо село Дерно знаходиться на трасі Луцьк-Рівне, що зумовлює значний потік автомобільного транспорту через населений пункт.
Кожного року в населеному пункті через низьку культуру водіння та перевищення швидкості відбуваються десятки дорожньо-транспортних пригод, зокрема з потерпілими. Причина проста - відсутність світлофорів хоча б на найбільш проблемних ділянках дороги (на перехрестях, біля пішохідного переходу, школи, садочка, сільської ради, скупчення закладів торгівлі і т.п.)", - написав Ігор Лех у депутатському запиті, який підтримали більшість його колег в раді.

Запит адресовано голові Волинської обласної державної адміністрації , начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області   та начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області  для розгляду і вирішення по суті.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter