Найбагатший депутат Луцької міськради Андрій Покровський вніс прогресивну ідею для покращення процесу освіти у школах міста. Представник БПП "Солідарність" і громадянського руху "Свідомі" пропонує у всі школи придбати мультиборди – інтерактивні дошки, які дозволяють в реальному часі візуально побачити все те, про що йшла мова, наприклад, на уроці.

Читайте також: Найбільший прогульник Луцької міськради не втрачає нагоди пропіаритись

Андрій Покровський вже підготував проект "Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти міста на 2018-2020 роки". Депутат пропонує виділити 3 млн 705 тисяч грн для придбання мультибордів в усі школи Луцька. Одну таку дошку для самопіару він вже подарував школі №1.

Відзначимо, що Андрій Покровський є найбагатшим депутатом і водночас найбільшим прогульником Луцької міськради. Він створює собі образ благодійника, але на ділі практично нічого не робить для містян, окрім розсилки календариків та солодощів перед виборами.

Читайте також: Найбільший прогульник Луцької міськради не втрачає нагоди пропіаритись

Не стала вийнятком і лицемірна пропозиція медернізувати освіту у школах завдяки придбанню мультибордів. Насправді депутат, для якого власний бізнес на першому місці, вкотре вирішив зробити собі рекламу. Коли ж його ідея в ЛМР не знайде підтримки у більшості, він звинуватить владу у економії на дітях і неправильному плануванні бюджету та відзначить свої благородні наміри, апелюючи до почуттів батьків школярів. У цьому йому неодмінно допоможуть кишенькові ЗМІ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter