Наприкінці року традиційно підводять підсумки та дякують за роботу своїм колегам. Народний депутат Ірина Констанкевич разом із головою Волинської обласної регіональної парторганізації "Українського об’єднання патріотів – УКРОП", головою фракції "УКРОП" у Волинській облраді Вячеславом Рубльовим зустрілися з активістами УКРОПу Маневицького району.


Звертаючись до партійців, Ірина Констанкевич зауважила, що 2018 рік буде визначальним, адже передбачаються вибори голови та депутатів Маневицької об’єднаної територіальної громади. 
"Ми будемо брати участь у цих виборах, але без вашої наполегливої роботи результати не будуть успішні", – звернулася до укропівців народний депутат. 
Ірина Констанкевич зауважила, що кожен її крок, дія спрямовані на те, аби підтримати людей чотирьох районів її виборчого округу. 
"Місцева влада робить усе можливе та неможливе, аби протидіяти тим добрим справам, які роблю як народний депутат та як представниця УКРОПу, – підкреслила нардеп. – Але такі дії не применшують мого бажання допомагати людям і на законодавчому рівні, і розв’язувати питання із залученням коштів на соціально-економічний розвиток громад.

Все, що задекларував наш лідер Ігор Палиця, має бути покладено в основу міцного фундаменту нашої політичної сили.  Ми можемо чесно і відкрито дивитися людям в очі, тому що у нас немає зерна неправди. Хочу подякувати тим, хто були на своєму місці всупереч обставинам". 
Голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов зазначив, що дуже часто керівники райдержадміністрацій послуговуються тими методами, які використовувала Партія Регіонів, зокрема, це тиск на опозиційних політиків, використання адмінресурсу. "На жаль, такі керівники забули про цінності, за які поклали життя Герої Небесної Сотні, забули про тих, хто сьогодні на фронті захищає нашу країну, – сказав Вячеслав Рубльов. – За цей рік досить багато вдалося зробити завдячуючи саме народному депутату, яка працює досить активно, побувала у більшості сіл і розуміє потреби громади, які безпосередньо там проживають. Чого дуже часто не можна сказати про місцевих чиновників. Вірю у те, що у 2018 році в Україні припиниться війна, що ми нарешті дійсно візьмемо курс на європейський вектор розвитку і кожен українець матиме гідну заробітну плату та роботу"


Депутат ради Колківської ОТГ від УКРОПу Тетяна Бойчик зізнається, що завжди була далека від політики. Однак, за словами, Тетяни Іванівни, "УКРОП" – це чесна партія, яка робить усе можливе, аби допомогти людям покращити їхнє життя". 
Тетяна Бойчик працює фельдшером, у раді ОТГ представляє інтереси громади Старосільської сільради, де упродовж кількох каденцій була депутатом. 
"Нам дуже приємно працювати з Іриною Констанкевич. Вона – чудова людина і справжній народний обранець. До Ірини Мирославівни завжди можна звернутися і за допомогою, і за порадою", – додала Тетяна Іванівна. 
Вчитель початкових класів Четвертянської ЗОШ, член УКРОПу Ольга Михальчук розповідає, що, їй, як молодому педагогу, дуже імпонує те, що Ірина Констанкевич відстоює права освітян. 
"Мізерні заробітні плати молодих вчителів сільської місцевості спонукають їх їхати на заробітки або шукати роботу у міст", – пояснює Ольга. 
Ольга Михальчук додала, що її ідеї знаходять підтримку в укропівців. Зважаючи на ці всі фактори, вирішила приєднатися до партійної команди. 
У Маневичах подяками народного депутата відзначили сімох укропівців, партійні квитки отримали восьмеро. Загалом у районі – 154 члени УКРОПу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook