Нещодавно Луцьк сколихнула новина про затримання керівника Луцького районного осередку "Батьківщини" і за сумісництвом заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова через отримання незаконної вигоди, зокрема отримання хабаря.

Читайте також: Рачков спростовує інформацію про тисячі доларів хабаря

За інформацією окремих ЗМІ, у корупційних схемах чиновника замішані кілька осіб, зокрема колишній депутат від БПП Євген Ткачук. Сьогодні, 27 квітня, видання горе-нардепа Степана Івахіва "ВолиньPost"  поширило чергову фейкову інформацію про те, що Євген Ткачук затриманий і перебуває у слідчому ізоляторі в Києві.

Як з'ясувалося згодом, "сенсація" від даного сайту є цілковитою брехнею і втіленням чиєїсь хворої уяви із числа працівників підконтрольних олігарху структур. Можливо, у такий спосіб журналісти "ВолиньPost" хотіли видати бажане за дійсне і вкотре обманути лучан та волинян в цілому з метою отримати високі рейтинги на сенсаційній та ексклюзивній новині.

На підтвердження того, що Євген Ткачук перебуває у Луцьку, а публікація "ВолиньPost" є нахабною брехнею, депутат опублікував фото-докази.

Викрив брехню "ВолиньPost" і відомий громадський діяч Ілля Токаренко.

Відзначимо, що видання "ВолиньPost" постійно випускає фейкові та брехливі матеріали, спрямовані на обливання брудом і дискредитацію політичних опонентів олігарха Степана Івахіва. Окрім цієї, видання писало і про "долю", яку нібито мав Ткачук у справі Рачкова. Останній учора розповів, що правоохоронці вилучили у нього лише 4000 тисячі гривень і 103 долари США у кабінеті. Інформацію про знайдені тисячі доларів журналісти отримали теж "із власних джерел".

Чи варто було б перевірити перед публікацією таких компроментуючих матеріалів самого депутата про його місце перебування? Звичайно варто, але коли ганяєшся за сенсацією і хочеш догодити скандальному запорізькому "регіоналу" у цьому просто нема потреби і та й не варто гаяти часу.