У меню їдальні Верховної Ради України пропонується філе осетра майже за 300 гривень і сьомга за 154 гривні.Проте в меню є широкий асортимент страв за цілком прийнятними цінами.

Читайте також: Гройсман закликає зняти недоторканність з нардепа Парасюка

Про це повідомляє “Апостроф“, додаючи фото цінника із парламентської їдальні.

Так, вартість салату з моркви становить 10 гривень, з буряка – 13 гривень, капусти – 16 гривень. А салат “Цезар” коштує 31 гривню, салат “Царський” – 64 гривні.

Щоб пообідати голубцями з м’ясом і рисом, доведеться заплатити в 51 гривню, за свинячі котлети – 43 гривні, вареники з м’ясом – 49 гривень, відбивні – 54 гривні, запечений лосось – 129 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter