Депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП Юрій Безпятко провів чергову зустріч із мешканцями свого округу. Зокрема, обранець громади зустрівся із мешканцями вулиці Ківерцівської. 

За словами Юрія Безпятка, він намагається регулярно проводити зустрічі зі своїми виборцями та постійно звітується перед ними за зроблену роботу та обговорює ті завдання, які планує вирішити. 

"Вже вдалося відновити транспортне сполучення на вулиці Ківерцівській, провести роботи з кронування дерев, відновити вуличне освітлення. Звісно, що в масштабах міста це невеликі проблеми, але для жителів окремого мікрорайону це глобальні питання", – каже депутат. 

Разом із мешканцями депутат окреслив план роботи на 2018 рік. Зокрема, запланували навести лад із аварійно-небезпечними деревами, спланували роботи із ремонту та проведення освітлення прибудинкових територій. 

"Ми домовилися активно співпрацювати і допомагати один одному. Адже без підтримки мешканців мого округу я не зможу нічого робити і для мене важливо, аби вони це розуміли і знали", – підкреслив Юрій Безпятко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook