Декілька змін до рішення міської ради “Про бюджет міста Луцька на 2018 рік” сьогодні затвердили депутати на сесії міської ради.

За словами директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, що у зв’язку з необхідністю перерозподілу видатків проектом рішення передбачено 500 тисяч гривень спрямувати департаменту ЖКГ на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту об’єктів благоустрою, 80 тисяч гривень – на придбання предметів довгострокового користування для КП "Луцьксвітло". Ще 3,5 мільйона планується спрямувати на фінансову підтримку КП "Луцькводоканал" для погашення кредитних зобов’язань по договору із НЕФКО, 580 тисяч – на придбання автомобіля для роботи департаменту муніципальної варти.

Депутат Ігор Поліщук запропонував виділити із резервного фонду кошти у сумі 170 тисяч гривень для виготовлення бронзового макету Замку Любарта для людей із глибокими порушеннями зору. За його словами, цей об’єкт буде корисним для незрячих та слабозорих туристів, які приїздять до Луцька. Депутати підтримали цю пропозицію.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter