Управління Держгеокадастру у Волинській області намагається спровокувати конфлікт між воїнами АТО та громадою села.

Читайте також: Із землею на хуторі Лоше Маневицького району розбиратиметься прокуратура

Про це, під час засідання тимчасової земельної комісії Волинської обласної ради заявив Старозагорівський сільський голова Ростислав Остапчук.

,

Виявляється, що управління Держгеокадастру у Волинській області без будь-якого погодження із сільською громадою став виділяти землі учасникам АТО, які знаходяться під пасовищами, в той час коли в селі достатньо земель запасу та резерву, бо ж у зворотньому випадку селяни залишаться без пасовищ.

Голова комісії Володимир Кучер цікавився, де краще будуватися на пасовищах чи землях резерву. Сільський голова запевнив, що і та й інша ділянка далеко від комунікацій.

"Маю передчуття, що ці земельні ділянки будуть роздані атовцям, а потім за безцінь скуплені Василенком чи Поляковим", - висловив припущення обранець громади Олександр Омельчук.

До речі, перший заступник управління Анатолій Поляков Дергеокадастру у Волинській області вже вкотре дозволяє ігнорувати депутатський корпус та не приходити на профільні комісії, а питання адресовані йому, так і залишаються без відповідей.

Члени комісії пообіцяли ініціювати звернення до Волинської обласної ради про доцільність перебування Анатолія Полякова на посаді.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter