Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук на сесії повідомив, що залишить посаду голови земельної комісії. Він відзначив, що деякі депутати, один нардеп та журналісти обливають його брудом та тиснуть на членів сім'ї через роботу на чолі комісії.

Читайте також: Депутат спростував чергову брехню ЗМІ волинського олігарха

"Деякі гниди лізуть в мою родину і сім'ю, хочуть мене дискредитувати і готові витратити на це мільйон. Але у них це не виходить. У нас в комісії завжди все відкрито, всі все бачать, все робиться добре. Окрім депутатів є і журналісти, які розказують, що в ЛНР/ДНР все добре, і обливають мене брудом. Я залишусь працювати в земельній комісії, у міськраді.

Читайте також: Невдаха-експерт від "Континіуму" хоче очолити Луцьку райдержадміністрацію

Один депутат Верховної Ради сказав мені особисто, що витратить мільйон на моє відкликання. Це не Ігор Лапін. Уявіть, які цей нардеп тратить гроші на такі речі! У нього і канал свій є! Він втратив владу у місті і дуже злиться з цього приводу. Я йому порадив витрачати мільйони не на моє відкликання, а на благодійність і хороші справи", – заявив Ткачук.

Додамо, що мова йде про волинського нардепа-олігарха Степана Івахіва. Він хоче позбутись незручних депутатів у міськраді і готовий витрачати на це шалені суми та підключив до дискредитації їхніх імен свої кишенькові ЗМІ, зокрема "12 Канал".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter