Співачка Джамала опублікувала в мережі першу фотографію з новонародженим сином. Зірка на сторінці в Instagram поділилася кадром, на якому малюк зображений не в повному обсязі, а всього лише його ніжки в шкарпетках. Також на фото позує домашній улюбленець Джамали – померанський шпіц на прізвисько Баду.

"Усі вдома", – лаконічно підписала знімок новоспечена матуся.

Читайте також:Джамала народила первістка

Шанувальники зірки прийшли в захват від цього знімка. Одні підписники продовжили вітати Джамалу з народженням первістка, інші – просто побажали міцного здоров'я малюкові і терпіння мамі.

Нагадаємо, що Джамала розсекретила зріст і вагу свого первістка. Співачка опублікувала фото листівки з датою народження, вагою і ростом малюка. Хлопчик з'явився на світ 27 березня, о 19.20. Його вага при народженні – 3 260 грам, зріст – 53 см.

Читайте також: Перше фото з пологового: чоловік Джамали розповів про сина

Джамала порівняла народження сина зі студією звукозапису.

"Друзі, ви знаєте, для запису пісні потрібна хороша звукозаписна студія. Без цієї умови абсолютно неможливо якісно записати професійну пісню. Так ось вибачте мене за порівняння, але "Лелека" стала для мене найкращою "звукозаписною студією", в якій я записала і випустила свою кращу пісню – Емір-Рахмана Сеит-Бекір ог'ли", – написала новоспечена мама.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter