Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже красивим знімком з недавньої фотосесії.

Читайте також: "Там під столом гінеколог?", − фото Волочкової вивело читачів з рівноваги

Так, знаменитість взяла участь у зйомці тематичного календаря "Щирі. Свята".

Артистка позувала в костюмі багатої нареченої, а фолловери залишилися просто в захваті. 

"Я дуже щаслива прийняти участь у цьому проекті .
Тематика календаря на 2019 рік “Щирі. Свята”.
Цей проект починався як соціальна ініціатива. Організатори хотіли показати яким красивим може бути український костюм та зібрати кошти на благодійність. Зараз "Щирі" – це вже традиція. Через вбрання, прикраси, символи ми розповідаємо історію свят, говоримо про родинні цінності, обряди. Окрім цього, "Щирі" зроблять свій внесок у збереження української національної спадщини. Цього року ми реалізуємо проект у партнерстві з Національним центром народної культури "Музей Івана Гончара". Саме на його підтримку буде передано увесь прибуток від продаж благодійного календаря. Кожен місяць у календарі присвячено традиційному українському святу, на що вказують атрибути та елементи вбрання. Певні місяці календаря приурочено до найбільш очікуваної у кожній родині новини – весілля. Раніше дівчину вбирали у щедро оздоблений вінок, як символ дівоцтва та краси.
На мені весільний стрій, Черкащина (нині Полтавська обл.) Виставка проекту "Щирі" відкриється 14 листопада у Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара", а благодійний календар можна вже зараз замовити за посиланням у моєму сторіс. Круто, скажіть?", − розповіла про проект Джамала.

Читайте також: "Дірку заший", – фанати присоромили Лесю Нікітюк в мережі

Шанувальники ж почали розхвалювати співачку і захоплюватися нею:

"Ви неймовірно гарна в цьому народному вбранні!", "Вінок схожий на головний убір (кокошник) Полякової", "Яка Ви Джамала гарна і в цьому вбранні і взагалі я дуже люблю Вашу творчість, креативно,. суперрр яскраво!!! Милуюся))))))". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter