Західні ЗМІ повідомляють, що 24-річний Джастін Бібер зробив пропозицію своїй 21-річній коханій Хейлі Болдуін, яка стала найсексуальнішою жінкою 2017 згідно з рейтингом видання Maxim. 

Читайте також: "Рот, як у клоуна": скандальна Лорак здивувала фанатів зовнішнім виглядом

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

Звістка про заручини закоханих з'явилася після того, як очевидець опублікував у своєму Twitter в неділю фото пари, на якому чітко видно кільце. 

"Я тільки що зустрів Джастіна Бібера і Хейлі Болдуін на Багамах, і на її пальці надіта обручка", – написав він і розповів, що виглядали Джастін і Хейлін дуже щасливо і спокійно.

Близьке до Болдуін джерело підтвердило, що пропозицію Бібер їй зробив в суботу, 7 липня, на Багамах. Співак в присутності відпочиваючої публіки, яку охоронці попросили прибрати свої телефони, аргументувавши це тим, що має статися щось особливе, встав перед коханою на коліно і запитав Хейлі, чи готова вона вийти за нього заміж. Вона відповіла згодою.

Джастін Бібер і Хейлі Болдуін знайомі вже багато років. Їх дружні стосунки переросли в щось більше майже чотири роки тому, коли вперше почали з'являтися чутки про їхній роман. Через деякий час стало зрозуміло, що вони дійсно зустрічаються. Однак два роки тому вони все ж розлучилися. Як заявляла Хейлі, вони обидва зрозуміли, що їм краще бути просто друзями. Проте зовсім недавно вони дали своїм відносинам другий шанс.

Читайте також: Тіна Кароль вразила новим образом

За сина вже пораділи його батьки. Батько Джастіна Джеремі Бібер опублікував в своєму Instagram його знімок і написав, що він дуже ним пишається.

"Сказати, що я гордий, – нічого не сказати. В очікуванні наступної життєвої глави", – написав він.

А мама Бібера Патті Маллетт кілька разів написала слово "Любов" у своєму Twitter.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter