На лаві підсудних – наркоторговці. Закінчується досудове розслідування щодо ділків, які переправляли наркотики у Маневицьку виправну колонію, інформує ТРК "Аверс".

Читайте також: На Волині у пасажирів двох автобусів знайшли наркотики

В Апеляційному Суді Волинської області триває досудове розслідування щодо 5-и  осіб, які переправляли наркотики у Маневицьку виправну колонію. Троє з них відбувають покарання у місцях позбавлення волі за інші злочини, один перебуває під вартою, а ще один фігурант – під домашнім арештом. Прокурор Микола Плечук подав апеляційну скаргу, щоб продовжити обвинуваченому Радіону Богайчуку строк запобіжного заходу, а саме тримання під вартою до закінчення досудового розслідування.

Читайте також: У волинянина знайшли 10 грам амфетаміну (фото)

Проте суд апеляційну скаргу прокурора залишив без задоволення: "Керуючись статтями 407, 422 КПК України постановив апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженні Богайчука залишити без задоволення".

"Днями обвинувальний акт у цьому провадженні іде до суду. І відповідно суд підставно, не продовжив строк тримання під вартою фігуранту, тому що прокурори будуть звертатися уже в порядку продовження цього строку в межах розгляду справи. Фігурант лишиться під вартою, на волю він не вийде", – повідомила Наталія Мурахевич, пресс-секретар прокурора у Волинської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook