У Маріуполі діти з отруєнням потрапляють у лікарню після купання в морі.

Читайте також: У засніжених Карпатах рятували групу дітей, які в палатках чекали на допомогу

“Ми прийшли з моря, і у моєї дитини почалася блювота. Причому запах був, як у тухлої риби. Пізніше піднялася температура, і нам довелося викликати “швидку”, таким чином ми і опинилися тут”, – розповідає Оксана, мама маленької пацієнтки інфекційного відділення, передає Газета. ЮА, посилаючись на 0629.

Ще одна жінка стверджує, що її дитина купалася в Азовському морі, але в селищі Юр’ївка, і теж має отруєння.

Читайте також: 36 дітей госпіталізували через розпилення невідомої речовини у Миколаєві

“Благополучно оздоровила дитину на Азовському узбережжі, поїхали “оздоровлюватися” в інфекційне відділення. Начебто, справа звичайна – може, з’їли щось не те, але насторожує той факт, що з шістьох чоловік у палаті п’ятеро приїхали після моря. Ситуація в сусідніх палатах – аналогічна. Місць вже не вистачає, по 7 осіб за день надходить. І всі після “оздоровлення”. Хочеться поставити резонне запитання: “Що ж в море скинули?” Якщо правда про прорив міського колектора, то чому тиша і море відкрите? ” – обурилася мама.

За ранок неділі, 24 червня, до відділення госпіталізували 7 пацієнтів. Як зазначила лікар дитячого інфекційного відділення Анастасія Шестакова, сказати точно, чи було це отруєння морською водою чи ні, поки вона не може. У той же час підтвердила, що в основному надходять пацієнти, у яких спостерігається блювота. Це може бути характерно при отруєнні водою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter