Близькість парків та водойм безпосередньо впливає на якість життя й, відповідно, підвищує привабливість житла. Особливо острівці живої природи високо цінуються в мегаполісах. Компанія SAGA Development звертає увагу на наявність рекреаційних зон поряд з об’єктами, а також створює на території комплексів локації для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Які проєкти заслуговують увагу українських інвесторів?

O2 RESIDENCE

Житловий комплекс O2 RESIDENCE будується за 20 км від центру столиці, в сосновому лісі. Дорога до міжнародного аеропорту "Бориспіль" на автомобілі займає близько 20 хвилин.

Проєктом передбачено зведення дванадцяти будинків висотою 7 поверхів. Клас нерухомості – "комфорт". На території буде облаштовано екоферму, яка складається з сучасних теплиць. Заплановано відкриття медичного центру, аптеки, beauty-салону, SPA, кафе, ресторанів. Працюватиме сучасний освітній комплекс.

Безпосередньо поруч знаходиться озеро. Девелоперська компанія вже займається благоустроєм набережної. Біля водойми відкриється ресторан. Передбачено амфітеатр та альтанку з прекрасними видовими характеристиками. Заплановано спортивний пляж та човнову станцію. З’явиться зона променаду.

RYBALSKY

Поліфункціональний район RYBALSKY розташований на Рибальському півострові. Заплановано 9 будинків-кварталів. Під кожним із них запроєктовано дворівневий підземний паркінг.

Внутрішні двори закриті для автомобілів – це територія для відпочинку, прогулянок, ігор дітей та занять спортом. Потрапити всередину можна тільки через під’їзд будинку або хвіртку з магнітним замком. Доступ є тільки у мешканців кварталу.

На території є пішохідний бульвар з дитячими ігровими просторами та лаунж-зоною. Буде створено водний канал з амфітеатром і креативними суспільними просторами. Вздовж каналу проходитиме гастровулиця RestoPort, де працюватимуть близько 30 різноманітних закладів.

KANDINSKY Odessa Residence

Курортна резиденція KANDINSKY Odessa Residence будується в Одесі, на березі Чорного моря. До складу комплексу увійдуть чотири 21-поверхові будинки. Клас нерухомості – "бізнес+". Відзначимо, що SAGA Development реалізує проєкт спільно з Perfect Group та Citex Development.

Заплановано систему контролю доступу та консьєрж-сервіс. Для автомобілів буде облаштовано підземний паркінг. На території відкриються кав’ярні, ресторани, студія краси, фітнес-клуб та модні бутики.

З повним переліком об’єктів можна ознайомитися на сайті компанії SAGA Development.