Напередодні Дня захисника України з Нововолинська повезли передачу в зону бойових дій на Сході. Продукти харчування, засоби гігієни, взуття, дитячі малюнки та інші необхідні речі відправили в автомобілі, який передадуть для потреб бійців.

Читайте також: Фотограф з Луцька просить допомогти його дівчині, яка помирає від раку

Волонтер Олександр Мазурок придбав черговий автомобіль, який отримає один із батальйонів 14-ї ОМБр. УАЗ-452  "таблетка", заповнений необхідними продуктами, 11-го жовтня поїхав на передову. Розвідники, у яких практично немає на чому їздити, отримають такий подарунок до Дня захисника.

На День незалежності України під час урочистостей збирали кошти на автомобіль. Олександр своїми силами, силами небайдужих людей, з підтримки підприємців придбав та відремонтував стару машину швидкої допомоги.

З початку війни Олександр Мазурок веде свою волонтерську діяльність і продовжує і надалі це робити. Він розповів про тих, хто долучився до передачі допомоги. За його словами, зараз таких людей дуже мало.

Читайте також: У сина Віктора Павліка діагностували рак – потрібні гроші на лікування

"Допомогли придбати та відремонтувати "таблетку" друзі, знайомі, гарні люди. Правда лишилося ще 20 тисяч віддати. Та вже розвідники матимуть новий автомобіль, бо один їм підірвали сепаратисти, інший також поламаний.

Хочеться дуже подякувати тим, хто лишається небайдужим та долучається до збору речей, продуктів. Хлопці цінують це, повірте, і потребують підтримки", – говорить Мазурок.

Допомогу везуть від шкіл Нововолинська (№1, №3, №7, гімназія, ліцей), Благодатного (№8) та села Будятичі. Найбільше радують бійців дитячі малюнки, наліпки та листи.

Читайте також: Для подолання раку 6-річному лучанину потрібно 18 тисяч доларів

ГО "Незламні нововолинці", головою якої є батько загиблого "кіборга" Володимир Демчук, нововолинський музей, де 11-го жовтня відкрили постійно діючу виставку, присвячену війні на Сході, також передали допомогу.

У Нововолинському центрі ПТО наліпили 40 5-ти літрових відер вареників для святкової вечері для військових.

Разом із новим автомобілем, Олександр Мазурок загрузив і власний бус передачами та передав їх військовим, які обороняють нашу державу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter