Скандальна заступниця начальника Держгеокадасту Волині Олена Ланевич, намагається поновитися на посаді, однак Асоціація землевпорядників звинувачує її у дерибані земель. Жінка через суд вимагає аби їй надали керівну посаду і ще й виплатили зарплату за час вимушеного прогулу. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс»

Зі слів заступниці начальника Держгеокадастру Волині Олени Ланевич, коли у вересні минулого року її приймали на роботу, однією із вимог було написання заяви на звільнення з підписами, але без дат. Мовляв, заяву на звільнення писала під тиском.

Відповідач у справі Олександр Гавриленко заперечує слова Олени Ланевич та зазначає, що процедура звільнення повністю відповідає закону. Заяву про звільнення зареєстрували 23 жовтня цього року, де підставою вказана угода сторін. Після погодження в Мінагрополітики, Держгеокадастр через 10 днів виніс рішення про звільнення, однак Ланевич переконує, що 23 жовтня не могла писати заяву, адже була на лікарняному. Суд вислухавши пояснення обох сторін, оголосив перерву у судовому засіданні. Наступного разу у якості свідка запросять начальника відділу кадрів Держгеокадастру Волині Ольгу Пилипчук. Окремі докази суд витребував у сторони відповідача.