Доктор Євген Комаровський назвав образливим для Уляни Супрун, те, що вона досі перебуває на посаді виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я після двох років призначення. Про це Коморовський заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Це просто обурливо і образливо для пані Супрун і для нашого парламенту та уряду. Я би послав, розвернувся і пішов, тому що така демонстративна неповага до людини, приниження людини, людської гідності і скільки треба мати терпіння, щоб при такому приниженні продовжувати працювати я не знаю, це за межами", - заявив Коморовський.

У той же час Комаровський назвав незадовільним рівень вітчизняної системи охорони здоров'я.

"Моз робить багато корисного і доброго. Але є камінь, який падає, і він все одно буде падати. З нашої системою охорони здоров'я, вона летить вниз, тому що проблеми накопичувалися роками, система ігнорувалася, кращі люди виживалися, медична наука знищена, система цивілізованої та доказової медицини не впроваджена, трансплантологія відсутня. Багато того, що є в усьому світі просто знищено. І найголовніше людський фактор. Тобто люди, класні фахівці, більшість зникають", - констатував Комаровський.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter